Er der bøvl i samarbejdet? – og vil du af med det?

Når der er bøvl i samarbejdet på arbejdspladsen, bliver der hurtigt lukket ned for den gode kreative energi, og de gode drømme og vilde idéer bliver nulstillet i løbet af ingen tid.

Ikke fordi nogen af os egentlig har lyst til det eller har et ønske om det, men vores mentale fokus går bare helt automatisk i ‘alarmberedskab’. Og, lukker ned for den del af hjernen, hvor drømmene, planerne og idéerne lever og får næring.

Uanset hvad grunden er til det bøvl, I har i samarbejdet, så kan du være sikker på, at I først kommer rigtig godt videre, når I har fået løst de bagvedliggende frustrationer og udfordringer.

Luk mig ind😊

Med nye øjne udefra, en god portion ordentlighed og empati er jeg nysgerrig på jeres snakke, måder at være sammen på i samarbejdet og ikke mindst jeres kultur.

For husk; ”den måde vi er sammen på vedrører os alle – ingen slipper fri”!

Men det er ikke altid så let, som det lyder. Vi har brug for at vide at der er brug for os, noget at stå op til, noget at gå op, kort sagt at vide at nogen venter.

Og ja, jeg er ret vild med begrebet BØVL, det favner i min optik det meste, uden at problematisere unødigt, men i stedet give mulighed for den gode fortælling.

Bøvlet? hvad tænker du?

By |2021-04-08T19:41:20+00:008. april 2021|Generelt|Kommentarer lukket til Er der bøvl i samarbejdet? – og vil du af med det?