Hver gang er noget ganske særligt!

Når man så ovenikøbet får tilkendegivelser som disse,  gør bare dagen endnu bedre:-)

Tusind tak for at få lov til at dele de gode historier.

DISC profilanalyser – Leder & Medarbejderudvikling

I forbindelse med ansættelse af lederstilling med test af kandidaterne, har jeg oplevet anvendelsen af DISC profilanalyser udført af Mette S. Jakobsen www.msjakobsen.dk certificeret i FinxS/Extended DISC Team. Der blev også gennemført en test af undertegnede og resultatet af de gennemførte test var usædvanlig præcis både for undertegnede og for den kandidat som vi endte med at vælge. Det er jo reelt set først senere at du kan se om det testresultat du får oplyst, for den testede person, svarer overens med personens profil, adfærd mm.

En yderligere fordel ved den metode som Mette S. Jakobsen anvender er den efterfølgende personlige samtale om testens resultat og de konklusioner den giver omkring personens profil. Dette er værdifuld sparring i ansættelsesprocessen.

Jeg ser anvendelse af test som et vigtigt redskab i udvælgelsen af den rette kandidat og er ikke et øjeblik i tvivl om at jeg vil anvende test fremadrettet i lignende rekrutteringer.

Jens Jørgen Simonsen

Lundebjerggaard/aut. Revisor Beierholm.

 

Min oplevelse med brug af profiler har været god.

Jeg har fundet ud af meget omkring mig selv, blandt andet hvordan jeg agere på mit arbejde og hvilken type person jeg er, på mit arbejde.

Jeg har fundet ud af mine styrker og svagheder og hvor jeg kan forbedre mig i forhold til min fremtid på arbejdspladsen. Jeg fandt blandt andet ud af, hvilke styrker jeg besidder og det har givet mig en god forståelse for hvordan jeg skal bevare dem. Jeg har fundet ud af at jeg på nogle områder skal forbedre mig og jeg synes det har været en god måde for mig at få noget fokus disse områder.

Kan klart anbefales.

Jakob Kristensen

Møldrup Kartoffelcentral

By |2020-06-20T10:13:55+00:0020. juni 2020|Generelt|Kommentarer lukket til Hver gang er noget ganske særligt!