Testværktøjeronline@jyskonlinemedie.dk2019-08-29T10:20:09+00:00

Testværktøjer

Jeg er optaget af, hvad mennesker motiveres af og arbejder med erhvervspsykologiske tests – både i udviklingsforløb for medarbejdere, ledere og teams samt i rekrutteringsforløb hvor testværktøjerne kan afdække udviklings- og opmærksomhedsområder. Alle testresultater bliver naturligvis gennemgået individuelt og grundigt for at give den fulde indsigt og forståelse.

Jeg arbejder med følgende tests:

Extended DISC, Garuda, JTI, MBTI

Særligt bruger jeg Extended DISC når jeg laver udviklingsforløb for medarbejdere, ledere og i teams samt i rekrutteringsforløb, med fokus på selvindsigt og måden at kommunikerer på. Forståelsen af hvordan menneskers forskellige måder at interagere med hinanden, er af stor værdi i udviklings- og rekrutteringsforløb.

Extended DISC er et af de mest anerkendte og dybdegående testværktøjer verden over. Det bygger på årtiers amerikansk og engelsk forskning og er udarbejdet på baggrund et analyseværktøj til at forklarer og vurdere menneskers adfærd og følelser ud fra fire parametre som er grundstenen i DISC og som kendetegner personer således:

  • Dominans (D): Ligefremme, beslutsomme og målrettede
  • Indflydelse (I): Sociale, kommunikative og team-byggere
  • Stabilitet (S): Rolige, loyale, og holdspillere
  • Konformitet (C): Strukturerede, omhyggelig og professionelle

Analysen bygger på antagelsen om en sammenhæng mellem personprofil, faglige kompetencer og en høj performance. Hvordan passer kandidatens (medarbejderen, lederens) adfærdsstil ind i det team de skal indgå i, og skal kandidaten ex. overhovedet sidde med arbejdsopgaver som motiverer i dagligdagen? Adfærdsprofilen vil minimere risikoen for dyre ”fejlansættelser” at være på forkant med kandidatens adfærd og motivation både individuelt samt i et eventuelt team, ikke kun i forbindelse med rekruttering men også i hverdagen generelt.