Udnyt tiden og prøv noget nyt!

”Det har jeg ikke prøvet før men det klarer jeg helt sikkert” Pippi Langstrømpe.

Jeg underviser sammen med COK i Personlig Planlægning, denne gang som Webinar.

Jeg glæder mig til sammen med dig, at udfordre egne og fælles arbejdsmetoder. Covid19 har tvunget os alle til at gå nye veje, men jeg er helt sikker på, at vi som Pippi, får nogle rigtig gode dage med vanebrud og dialoer omkring konstruktive og mere effektive måder at planlægge hverdagen på, både fysisk og virtuelt.

Arbejder du i en kommune og stadig via hjemmearbejdsplads så udnyt tiden indtil du skal fysisk tilbage på arbejdet og sikkert får ekstra travlt med at indhente……

Jeg vil glæde mig til at se dig.

Læs med klik her

By |2020-05-16T17:21:12+00:0016. maj 2020|Generelt|Kommentarer lukket til Udnyt tiden og prøv noget nyt!