ZOOM… tænk sig du er blevet en helt god ven 😉

Hvis nogen havde spurgt mig inden Covid19 pandemien hvordan ”digital” forandringsparat jeg var, havde svaret været en katastrofe spørg mig i dag

Men, igennem denne Covid19 pandemi er min digitale learningskurve i den grad gået opad, faktisk så meget at jeg i dag uden at tøven kan sige; ”ZOOM er blevet min bedste ven”!

Jeg har undervist i timer på ZOOM siden påske, og er her blevet bevidst om, ”hvor meget vi kan sammen men hver for sig”, men også de udfordringer jeg står i, når jeg gerne vil skabe nærvær og samspil i den on-line undervisning.

Det er vigtigt for mig at jeg kan se og hører dem jeg underviser, ellers er det stærkt demotiverende for mig. Ergo er det min første del af en intro og rammesætning til dagen, og heldigvis har jeg ikke oplevet at det har været et problem.

Dernæst er jeg super glad for den mulighed break-out rooms giver, hvis man vil lave gruppe-dialoger, og ligeledes som mødeleder, facilitator eller underviser at kunne ”besøge” grupperne.

Jeg arbejder stadig med at kunne gøre rummet endnu mere legende ved at inddrage deltagerne, skifte mellem de forskellige aktiviteter, og at HUSKE PAUSERNE!

Mon jeg er den eneste?

By |2020-05-17T19:33:28+00:0017. maj 2020|Generelt|Kommentarer lukket til ZOOM… tænk sig du er blevet en helt god ven 😉