Kontakt2019-09-28T14:50:06+00:00

Mette S. Jakobsen

Jeg har arbejdet med ledelse af mennesker og organisationsudvikling igennem de sidste 20 år i hospitalssektoren og de seneste 6 år også i den kommunale sektor med bl.a. arbejde for Region Midt og Syd, Viborg Kommune, Dansk Sygeplejeråd, lægepraksis og ikke mindst undervist i ”tusinde” vis af timer.

Jeg har flere ledelses- og procesuddannelser, en coach uddannelse i ledelse og organisation og er certificeret i diverse testværktøjer. Og, langt tilbage er jeg uddannet sygeplejerske og har gået på Danmarks sygeplejehøjskole AAU.

I mit samarbejde med medarbejdere, ledere og organisationer lægger jeg stor vægt på ærlighed, gennemsigtighed og ordentlighed. Jeg har en høj etisk standard for mit arbejde, mine opgaver og de relationer, jeg indgår i. Jeg sætter en ære i, at alle mine opgaver bliver løst grundigt på et højt fagligt niveau.

Jeg bestræber mig på at møde andre mennesker nysgerrigt og åbent med respekt og tillid, som afsæt til en positiv, ligeværdig og konstruktiv kommunikation blandt alle parter.

23 42 59 79
CV
Referencer