Mette S. Jakobsen

Jeg har en sundhedsfaglig baggrund med mangeårig ledererfaring, relevant efter- videreuddannelse, coach og personlighedscertificeret. Derudover har jeg undervist, formidlet og faciliteret i tusindvis af timer.

Jeg underviser og facilitere særligt med fokus på psykologisk tryghed, formidling og det kommunikative samarbejde. Altid med blik for den enkelte, teamet og organisationen.

Jeg tror på at glæden bor i den tillidsfulde relation.

Derfor er det for mig af afgørende betydning, at der i relationen er psykologisk tryghed for at jeg at kan trives og præsterer, hvilket ofte kræver mod.

Et mod jeg har oparbejdet med snart 30 års erfaring og uddannelse indenfor ledelse, coaching og forandringsprocesser. Med en sundhedsfaglig baggrund.

De opgaver jeg holder allermest af, kærer sig særligt om betydningen af gode, åbne og tillidsfulde samarbejdsrelationer, hvor måden vi formidler og faciliterer, har stor betydning for resultatet.

Jeg sætter stor pris på de mange sundhedsfaglige opgaver mellem hospital, praksis og kommune. Uanset opgave handler det for mit vedkommende om glæden ved at udvikle sammen. Jeg er oprigtig nysgerrig og tilgår enhver opgave med dedikation og viden, med blik for den enkelte, og et kærligt puf til at turde forandre og bringe sig selv i spil.